Voordelen van vinylvloeren

Ontdek de vele voordelen van vinylvloeren! Van hun duurzaamheid en onderhoudsgemak tot hun waterbestendigheid en geluidsabsorberende eigenschappen, vinylvloeren bieden een uitstekende keuze voor elk huis. Leer meer over waarom steeds meer mensen kiezen voor deze veelzijdige en stijlvolle vloeroptie.

Een aangenaam, zacht, warm gevoel én stil.

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe wanneer je over een vinylvloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten. Een vinyl vloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat deze vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

Een van de grote voordelen van vinyl vloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je storende geluiden wil bannen in huis, dan biedt vinyl je de ultieme oplossing.

Beschermende, onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag.

Je vinyl-vloer kan tegen een stootje, dat is een hele geruststelling. De toplaag met gepatenteerde Protectonite PU-coating voorkomt slijtage, beperkt krassen of vlekken, en beschermt het dessin. De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd, poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen hardnekkige poetsmiddelen nodig.

Vinyl stoot water af, waardoor deze de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. Uitstekende stabiliteit en geen blijvende indrukken. Het gepatenteerde systeem met super sterke glasvezellagen garandeert de hoge vormstabiliteit. Dit resulteert in minimale inkrimping en uitzetting onder invloed van veranderingen in temperatuur, vochtigheid of zonlicht. De LayRed collectie kan je ook zorgeloos in ruimtes met grote glaspartijen of zelfs veranda’s installeren. De planken of tegels geven geen krimp!

Hoewel luxevinyl veerkrachtig is, heeft de vloer weinig last van blijvende indrukken. De vinyl vloer keert terug naar zijn oorspronkelijke staat eens de druk van hakken of meubelpoten wordt verlicht.

Betrouwbare kwaliteit

Bij normaal gebruik en op voorwaarde dat de vloer goed onderhouden wordt, is een vinyl vloer extreem duurzaam, dus geven we je met plezier langdurige garanties tot 20 jaar. LayRed® garandeert zelfs levenslange garantie!

Image
toonzaal kurk en parket hoorewege

Bezoek vrijblijvend onze toonzaal en krijg professioneel advies

Bezoek onze toonzaal in Aalter, de uitgelezen plaats om vrijblijvend kennis te maken met kurk, parket, vinyl en laminaat in al zijn facetten.

Uiteraard liggen er verschillende soorten vloeren op de grond en werden de wanden bekleed met verschillende soorten wandkurk. Hierdoor krijgt de bezoeker een mooi beeld over de diverse mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. Op hetzelfde moment kan de bezoeker het comfort van de verschillende plaatsingswijzen vergelijken.

Uiteraard kan er na een verkennend gesprek en een toelichting van ons uitgebreid assortiment over gegaan worden tot een vrijblijvende prijsofferte.

Kurk en Parket Hoorewege
Lostraat 17
9880 Aalter
België

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 16:30-18:30
woensdag 16:30-18:30
donderdag 16:30-18:30
vrijdag 14:00-18:30
zaterdag 9:30-12:00
14:00-17:00

zon- en feestdagen Gesloten

gesloten van 15 juli tot en met 4 augustus (open op afspraak 0478/26.63.08)