Over ons

Bij Kurk en Parket Hoorewege kan je al bijna 25 jaar terecht voor kurk, wandkurk, kleefkurk, parket, laminaat en vinylvloeren

Image
Zaakvoerders Kurk en Parket Hoorewege

Voor ons staan persoonlijke dienstverlening en kwaliteit centraal. We bieden een totaalpakket gecentraliseerd rond twee heel natuurlijke producten voor vloer- en wandbekleding: kurk en parket. Gepassioneerd door deze materialen hebben we doorheen de jaren een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd, die we graag met onze klanten delen. De gevarieerde toonzaal in Aalter is het kloppend hart van de zaak waar u steeds terecht kan voor tips op maat van uw project. Daarnaast is het ook de plek waar u de ruime mogelijkheden van onze materialen aan den lijve kan ondervinden.

Als zaakvoerders verzorgen wij  eigenhandig de plaatsing voor de klanten. Hierbij voorzien we indien gewenst een totaalpakket, waarbij ook ingrepen door een timmerman, schilder of plaatser van deuren door ons kunnen worden georganiseerd. Wie ervoor kiest om zelf aan de slag te gaan, kan uiteraard ook rekenen op een perfecte begeleiding en ondersteuning van onze kant.

Zo creëren we als vloerenexpert een aanspreekpunt voor iedereen die interesse heeft in het gebruik van kurk, laminaat of vinyl

Vragen of bestellingen?

Voor eventuele bestellingen en vragen kan u ons altijd bereiken op 0478/26.63.08, op info@hoorewege.be 

Image
toonzaal kurk en parket hoorewege

Bezoek vrijblijvend onze toonzaal en krijg professioneel advies

Bezoek onze toonzaal in Aalter, de uitgelezen plaats om vrijblijvend kennis te maken met kurk, parket, vinyl en laminaat in al zijn facetten.

Uiteraard liggen er verschillende soorten vloeren op de grond en werden de wanden bekleed met verschillende soorten wandkurk. Hierdoor krijgt de bezoeker een mooi beeld over de diverse mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. Op hetzelfde moment kan de bezoeker het comfort van de verschillende plaatsingswijzen vergelijken.

Uiteraard kan er na een verkennend gesprek en een toelichting van ons uitgebreid assortiment over gegaan worden tot een vrijblijvende prijsofferte.

Kurk en Parket Hoorewege
Lostraat 17
9880 Aalter
België

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 16:30-18:30
woensdag 16:30-18:30
donderdag 16:30-18:30
vrijdag 14:00-18:30
zaterdag 9:30-12:00
14:00-17:00

zon- en feestdagen Gesloten

UITZONDERLIJK GESLOTEN OP ZATERDAG 29 JUNI!