Onderhoud & Schoonmaak

Goed onderhoud is essentieel om de levensduur van uw vloer te verlengen en de oorspronkelijke pracht te behouden. Ontdek hier handige tips, deskundig advies en praktische stappen om uw laminaat, vinyl, kurk en parketvloeren in optimale staat te houden. Daarnaast bieden wij ook diverse professionele producten aan om de levensduur van uw vloer te verlengen.

Koop onze producten op kurknaturel.be

Leer hoe je kurk moet onderhouden

Leer hoe je vinyl vloeren moet onderhouden

 

Onderhoud wicanders/Amorim Wise /Corelan

Lecol Clean OH49 is een mild huid- en materiaal vriendelijk reinigingsmiddel met aangename geur. Dit product is in elke verhouding met water te verdunnen. Het lost vet en vuil in een mum van tijd op.

Het reinigingsmiddel is geschikt voor gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen, glas en kunststof vloeren.

Product verkrijgbaar op onze Kurknaturel webshop:

Image
toonzaal kurk en parket hoorewege

Bezoek vrijblijvend onze toonzaal en krijg professioneel advies

Bezoek onze toonzaal in Aalter, de uitgelezen plaats om vrijblijvend kennis te maken met kurk, parket, vinyl en laminaat in al zijn facetten.

Uiteraard liggen er verschillende soorten vloeren op de grond en werden de wanden bekleed met verschillende soorten wandkurk. Hierdoor krijgt de bezoeker een mooi beeld over de diverse mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. Op hetzelfde moment kan de bezoeker het comfort van de verschillende plaatsingswijzen vergelijken.

Uiteraard kan er na een verkennend gesprek en een toelichting van ons uitgebreid assortiment over gegaan worden tot een vrijblijvende prijsofferte.

Kurk en Parket Hoorewege
Lostraat 17
9880 Aalter
België

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 16:30-18:30
woensdag 16:30-18:30
donderdag 16:30-18:30
vrijdag 14:00-18:30
zaterdag 9:30-12:00
14:00-17:00

zon- en feestdagen Gesloten

gesloten van 15 juli tot en met 4 augustus (open op afspraak 0478/26.63.08)