Waarom Amorim Wise Kurkvloeren

10 juni 2022

Kurk is een uiterst efficiënte natuurlijke geluidsrem omdat de cellen werken als akoestische isolator. Amorim Wise-vloeren kunnen geluid binnen een kamer gemakkelijk verminderen (loopgeluid) en fungeren als geluidsbuffer tussen de vloer en de kamers eronder (impactgeluid). Door het loopgeluid tussen kurk- en laminaatvloeren te vergelijken, bevestigen tests dat kurkvloeren het loopgeluid tot 53% verminderen.

De natuurlijke thermische isolatie-eigenschappen van kurk maken Amorim Wise-vloeren zeer energiezuinig en zorgen voor een aangenaam gevoel, zelfs op blote voeten, en een optimale temperatuur het hele jaar door. Bij het testen van de voettemperatuur in contact met verschillende materialen vallen kurkvloeren op als de beste oplossing om warmte vast te houden.

Amorim Wise-vloeren voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen voor binnenlucht nadat ze zijn getest op meer dan 2000 potentiële chemicaliën

Lopen op te harde vloeren creëert energie die omhoog beweegt naar onze spieren en pezen, waardoor ze gaan trillen. Te zachte vloeren veroorzaken vermoeidheid en zijn niet gemakkelijk om op te lopen. Amorim Wise vloeren zijn de perfecte mix om de impact op de hiel en gerelateerde lichaamsspanningen te verminderen, maar stabiel genoeg om de voet te stimuleren en de nodige stabiliteit te bieden om de inspanning bij het lopen te verminderen en lichaamsmoeheid te verminderen.

Omdat kurk van nature hypoallergeen is, helpt het te beschermen tegen allergieën en vormt het geen risico voor mensen met astma omdat het geen stof absorbeert.

Amorim WISE is een duurzame, niet-PVC, zwevende oplossing die 100% waterdicht is, waardoor het de ideale keuze is voor elke ruimte zonder beperkingen. Met een Cork Rigid Core voor versterkte dimensionale stabiliteit en een superieure slijtvastheid is Amorim WISE geschikt voor elk residentieel of commercieel project. Een kurkonderlaag is inbegrepen voor extra prestaties, wat de voordelen van kurk verbetert, voor extra comfort, optimale temperatuur gedurende het hele jaar, ruisonderdrukking en een loopcomfort als geen ander.

Afwerking

Cork inspire 700 HRT

High resistance Technology finishing (HRT) verschaft een natuurlijk en flexibel oppervlak met een superieure slijtvastheid. HRT is bestand tegen microkrassen, voorkomt kleurdegradatie en zorgt voor een comfortabel gevoel. HRT wordt gemaakt met milieuvriendelijke materialen.

 1.HRT Beschermende Toplaag
 2.Natuurlijk Kurkfineer
 3.Kurk kernlaag
 4.Stevige PVC vrije kernlaag
 5.Click installatiesysteem
 6.Geïntegreerde ondervloer van kurk

Wood inspire 700-SRT

High resistance Technology finishing (HRT) verschaft een natuurlijk en flexibel oppervlak met een superieure slijtvastheid. HRT is bestand tegen microkrassen, voorkomt kleurdegradatie en zorgt voor een comfortabel gevoel. HRT wordt gemaakt met milieuvriendelijke materialen.
 
 1.HRT PVC vrije Beschermende Toplaag
 2.Geprint Houtdessin (PVC vrij)
 3.Kurk kernlaag
 4.Stevige PVC vrije kernlaag
 5.Click Installatiesysteem
 6.Geïntegreerde ondervloer van kurk

Amorim WISE Wood Pro

Amorim WISE Wood Pro zijn verlijmde kurkvloeren met een geringe dikte van slechts 4 mm, uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Amorim WISE Wood Pro kan ook in een visgraatpatroon gelegd worden.

Slijtlaag van PVC-vrije SRT met uitstekende prestaties in een intensief gebruikte werkomgeving. Biedt een superieur gevoel van comfort, is sterk en vlekbestendigheid.

1.afwerking PVC vrije toplaag
2. 25 jaar garantie
3. steeds te verlijmen op geëgaliseerde ondergrond
4.afmeting tegel 200/1230/4mm

Amorim Wise