Steenlook vinyl vloer

17 november 2023
Image
badkamer vinyl vloer Moduleo

Kurk en Parket Hoorewege: de speciaalzaak van de streek in kurk, vinyl, laminaat en parket

Als je een vleugje elegantie en verfijning wilt toevoegen aan de inrichting van je huis, zoek dan niet verder. Onze vinylvloeren met steeneffect bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid en schoonheid. We brengen de essentie van de schoonheid van de natuur in je huis met ons realistische stenen vinylvloeren.

Geïnspireerd op natuursteen bieden we een breed assortiment vinylvloeren aan in verschillende kleuren en afwerkingen. Of je nu de klassieke elegantie van marmer verkiest of de rustieke charme van leisteen, ons assortiment van vinylvloeren heeft alles wat je zoekt.

Onze vinylvloeren staan ook bekend om hun uitstekende duurzaamheid en sterkte. Onze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn krasbestendig, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Omdat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruikt zonder hun glans te verliezen, zijn onze vloeren perfect voor huishoudens met huisdieren en kinderen. 

Wij leveren en plaatsen in de volgende regio's:

Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Oostende, Bredene, De Haan, Blankenberge, Zeebrugge, Knokke,Damme, Brugge, Oostkamp, Beernem, Oedelem, Knesselare, Aalter, Lievegem, Eeklo, Maldegem, Evergem, Assebroek, Zelzate, Evergem, Gent, Wondergem, Sint-Denijs, Mariakerk, Deinze, Ruiselede, Tielt, Sint-Laureins, Wetteren, Laarne, en al de gemeenten er tussen in.