LayRed, de ideale vloer voor renovatie

3 juni 2022

Makkelijk te plaatsen
Je legt de amper 6 mm dikke vloer makkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren.

Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject! 

Alle voordelen van een Moduleo LayRed luxe vinylvloer
Geluidsabsorberende vloer
De akoestische laag in het midden absorbeert het loopgeluid: geen gekraak of irritante klikgeluiden als je over de vloer stapt.

Onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag
De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd. Poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen sterke poetsmiddelen nodig.
Vinyl stoot water af, waardoor een Moduleo-vloer de ideale vloeroplossing is voor keukenvloeren en badkamervloeren, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis.

Betrouwbare kwaliteit
Een Moduleo-vloer is extreem duurzaam. We geven je met plezier langdurige garanties tot 20 jaar. LayRed® garandeert zelfs levenslange garantie!

Uitstekende stabiliteit
Een Moduleo-vloer heeft een zeer hoge vormstabiliteit. En dat resulteert in minimale krimping en uitzetting onder invloed van veranderingen in temperatuur, vochtigheid of zonlicht.

Veel ontwerpvariaties & hyperrealistisch design
We creëren authentieke vinylvloeren met vrijwel geen herhaling. De Moduleo-collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur.

Klaar voor je nieuwe vloer?
7 houtdessins, 40 kleuren, 2 formaten
Geïnspireerd door de natuur, combineert de Moduleo LayRed-houtlookcollectie op een ongelooflijke manier precieze details met een minimale herhaling en een verbluffende matte afwerking. Verkrijgbaar in twee plankformaten.

De impact van kleur
Hou je van sereniteit, dan is een lichte LayRed-vloer een aanrader. Een vloer met grijze houtlook zorgt voor evenwicht en is tijdloos. Een donkere vloer is dan weer een slimme oplossing voor een gevoel van intimiteit in een ruimte. Het beste aan een vinylvloer met natuurlijke houtlook is dat hij niet geschuurd, gepolijst of gelakt hoeft te worden. Het enige wat je moet doen, is kiezen!

Natuurgetrouw design en textuur
Echt hout of reliëfvinyl: het verschil is bijna niet te merken. Het embosseringsprocédé garandeert een natuurgetrouwe weergave.  De ‘embossed in register’ technologie geven de grote LayRed-planken zelfs een textuur die perfect synchroon loopt met het design.

8 steendessins, 20 kleuren, 2 formaten
Zoek je een zijdezachte betonvloer of een mooi gemarmerd patroon met prominente nerven? Hou je van travertin-geïnspireerde tegels of een tegel met fossielachtige look? Er is voor iedereen en voor elke kamer in huis een luxe vinyltegel met steenlook, zelfs in XL-formaat.

Van licht naar donker
Grijze vinyltegels kan je gemakkelijk combineren met andere kleuren in jouw interieur. Een donkere Moduleo LayRed-vloer verrast en verleidt je keer op keer. En maakt je interieur zoveel interessanter. Alhoewel een lichtgekleurde tegelvloer kwetsbaarder lijkt, is het tegendeel waar: Moduleo LayRed-vinyl is slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

Unieke natuurlijke uitstraling
Elke LayRed-tegelvloer is uniek, met tot 10 verschillende tegels per design. Dankzij slimme snijtechnologie wordt hetzelfde design amper herhaald in een Moduleo LayRed-vloer.   
Combineer hout met steen voor unieke ruimtes

Perfect compatibele planken en tegels
Geniet van de warmte van hout in de woonkamer en het karakter van luxe vinyltegels in de keuken... Ruimtes afbakenen met verschillende vloertypes, kan een geweldige manier zijn om identiteit te geven aan verschillende zones in een interieur. Moduleo LayRed-planken en -tegels sluiten perfect op elkaar aan. Dat garandeert een naadloze overgang.

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar kliksysteem
Ons Uniclic® kliksysteem met tand-groefverbinding biedt de beste technische prestaties in de markt: het garandeert een supersterke, waterdichte verbinding en supersnelle, gebruiksvriendelijke plaatsing.

Meer grandeur met grote planken en XL-tegels
Voor wie het graag groots ziet

Voeg een vleugje luxe toe aan jouw interieur: verwen jezelf met de grandeur van grote planken of XL-tegels. Ze hebben het vermogen om een ruimte groter te laten lijken. De gekozen legrichting van de planken en het ontbreken van voeglijnen tussen de tegels versterken het visuele effect zelfs nog meer.

Grote planken met embossed in register-textuur
De grote Moduleo LayRed-planken hebben een ‘emboss in register’ technologie. Het resultaat? Een realistische textuur perfect synchroon met het design, zodat je de nerven en knoesten van het hout echt kan voelen. Elk detail komt tot leven. Voor een uitzonderlijke mooie look & feel.

Trapoplossing voor nieuwbouw en renovatie
Bekleed je trap snel en eenvoudig
Vloeren en trappen bekleden met hetzelfde LayRed-patroon in houtlook? Geen probleem! De trapoplossing met ingebouwd klikprofiel is een budgetvriendelijke manier om jouw trap snel en eenvoudig een nieuwe look te geven. Deze trapoplossing is enkel beschikbaar voor LayRed-planken, niet voor tegels.

Geschikt voor verschillende soorten trappen
De trapoplossing is perfect voor klassieke trapneuzen en voor Z-vormige of rechte trappen. Omdat er geen aanpassing nodig is aan het oorspronkelijke trappenhuis, is deze oplossing ideaal voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. 

moduleo vinylvloer

Watch Moduleo Design Studio #3 - Prestatie on YouTube.