Klikvloeren in kurk

19 januari 2024

Klikvloeren van kurk, ook wel bekend als zwevende kurkvloeren of kurklaminaat, bieden niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar staan tevens bekend als de meest effectieve geluidsdempende vloeroplossingen in hun categorie. Deze vloeren zijn niet alleen eenvoudig en snel te installeren dankzij de handige klikverbinding, maar ook direct na installatie klaar voor gebruik.

Hout-, steen- of betonlook met kurk

Een deel van ons kurklaminaat assortiment is voorzien van digitale bedrukking, waardoor ze het uiterlijk en de afmetingen van hout, steen en zelfs beton kunnen evenaren. Dit alles komt natuurlijk met de comfortabele eigenschappen van het natuurlijke materiaal kurk, waardoor de vloer niet alleen aangenaam aanvoelt maar ook vriendelijk is voor gewrichten.

Kurkklikvloeren worden ook vervaardigd met een LVT (Luxury Vinyl Tile) vinyl toplaag. Hierdoor wordt het esthetische aspect van hout en steen gecombineerd met een duurzame vinyl toplaag en een effectieve geluiddempende onderlaag van kurk.

Al onze kurkvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, met zowel klikverbinding als verlijmingsopties. Of je nu op zoek bent naar een vloer met een natuurlijke uitstraling of een eigentijds design, onze kurkvloeren bieden een veelzijdige en comfortabele oplossing voor elke ruimte.

PRODUCTEN