Waarom kiezen voor kurk

Kurk in uw woning

Dankzij de natuurlijke eigenschappen van kurk biedt een kurkvloer unieke voordelen. Kurk bestaat uit miljoenen kurkcellen die ieder functioneren als kleine geluids- en warmte-isolatoren. Een kurkvloer is dan ook altijd geluiddempend en warmtegeleidend. Bovendien is kurk erg veerkrachtig en absorbeert het heel goed druk en schokken. Door zijn oorspronkelijke vorm steeds aan te nemen, is een vloer in kurk veerkrachtig tegen zware belastingen.

Kurk is met andere woorden een dermate uniek materiaal dat zelfs de moderne technologie niet in staat stelt om het te imiteren of te overtreffen. Het wordt gewonnen zonder dat de boom beschadigd of geveld wordt. Een kurkvloer is dan ook een 100% ecologisch product.

lees meer

Image
toonzaal kurk en parket hoorewege

Bezoek vrijblijvend onze toonzaal en krijg professioneel advies

Bezoek onze toonzaal in Aalter, de uitgelezen plaats om vrijblijvend kennis te maken met kurk, parket, vinyl en laminaat in al zijn facetten.

Uiteraard liggen er verschillende soorten vloeren op de grond en werden de wanden bekleed met verschillende soorten wandkurk. Hierdoor krijgt de bezoeker een mooi beeld over de diverse mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. Op hetzelfde moment kan de bezoeker het comfort van de verschillende plaatsingswijzen vergelijken.

Uiteraard kan er na een verkennend gesprek en een toelichting van ons uitgebreid assortiment over gegaan worden tot een vrijblijvende prijsofferte.

Kurk en Parket Hoorewege
Lostraat 17
9880 Aalter
België

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 16:30-18:30
woensdag 16:30-18:30
donderdag 16:30-18:30
vrijdag 14:00-18:30
zaterdag 9:30-12:00
14:00-17:00

zon- en feestdagen Gesloten