Doe het zelf

Kurk, parket, vinyl, laminaat en wandkurk - Ook voor de doe het zelvers

Wil u zelf de handen uit de mouwen steken en geld besparen? Mooi zo! Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal in Aalter om u kennis te laten maken met onze vele mogelijkheden in zachte vloeren. Nadien kan u de gewenste vloer komen ophalen en zelf plaatsen. Wat uw wensen ook zijn, wij staan altijd voor u klaar om advies en uitleg te geven.

Klik- of lijmsysteem

Parket, vinyl, wandkurk of kurkvloeren plaatsen gebeurt a.d.h.v. 1 van deze 2 systemen:

  • kliksysteem
  • lijmsysteem

Als u kiest voor het kliksysteem, plaatsen we een zwevende kurkvloer bovenop de bestaande ondergrond. Het lijmsysteem is gebaseerd op kleeftegels die geplakt worden op een geëgaliseerde ondergrond. Na het aanbrengen van de lijm brengen we ook 3 tot 4 lagen vernis aan. Voor het egaliseren van uw ondergrond kunt u uiteraard een beroep doen op specialist Hoorewege. Ook voor het plaatsen van parket en vinyl gebruiken we dit klik- of lijmsysteem.

 

Van vloer naar wand

Behalve het plaatsen van kurkvloeren, parket en vinyl, installeren wij ook uw wandkurk. Wandkurk wordt kant-en-klaar op een vlakke muur gekleefd of ter plaatse op uw muur geschilderd. In het 2e geval zijn er minder naden zichtbaar.

 

PVC -vloeren en -wanden schoonhouden

Kurvloeren, vinyl of parket zijn heel eenvoudig schoon te maken met de stofzuiger en een licht vochtige dweil. Uw wandkurk kunt u gewoon afstoffen met een stofdoekje. 

 

Vraag uw gratis offerte aan

Parket, vinyl en kurkvloeren plaatsen, kunnen wij als de beste! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

plaatsing Moduleo Layred

Watch Moduleo LayRed® installation movie on YouTube.

plaatsing Moduleo dryback

Watch Moduleo - Dryback Installation on YouTube.

plaatsing Moduleo dryback met xtrafloor ondervloer

Watch Moduleo Xtrafloor flex pro easy install on YouTube.

plaatsing Douwes Dekker PVC Visgraat

Watch Leginstructie - Douwes Dekker PVC visgraat on YouTube.

kleeftegel plaatsen

Watch How to install Wicanders glue down cork flooring on YouTube.

plaatsen van kurkvloer met kliksysteem

Watch How to install Wicanders Floating Flooring 2G Lock System on YouTube.
Image
toonzaal kurk en parket hoorewege

Bezoek vrijblijvend onze toonzaal en krijg professioneel advies

Bezoek onze toonzaal in Aalter, de uitgelezen plaats om vrijblijvend kennis te maken met kurk, parket, vinyl en laminaat in al zijn facetten.

Uiteraard liggen er verschillende soorten vloeren op de grond en werden de wanden bekleed met verschillende soorten wandkurk. Hierdoor krijgt de bezoeker een mooi beeld over de diverse mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. Op hetzelfde moment kan de bezoeker het comfort van de verschillende plaatsingswijzen vergelijken.

Uiteraard kan er na een verkennend gesprek en een toelichting van ons uitgebreid assortiment over gegaan worden tot een vrijblijvende prijsofferte.

Kurk en Parket Hoorewege
Lostraat 17
9880 Aalter
België

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 16:30-18:30
woensdag 16:30-18:30
donderdag 16:30-18:30
vrijdag 14:00-18:30
zaterdag 9:30-12:00
14:00-17:00

zon- en feestdagen Gesloten