DIY vinylvloer plaatsen met een zwevende of traditionele plaatsing

Ontdek LayRed's innovatieve zwevende installatie, die eenvoudig over bestaande vloeren kan worden geplaatst zonder uitbreken of egaliseren. Met een handig kliksysteem voor vinylplanken en -tegels biedt het een snelle en gebruiksvriendelijke plaatsing zonder lijm, terwijl de traditionele Dryback-methode duurzaamheid biedt door verlijming op een perfect voorbereide ondergrond. Voor een zorgvuldig eindresultaat wordt aanbevolen de installatie aan professionals over te laten, met expertise in het plaatsen van parket, vinyl en kurkvloeren.

Zwevende installatie: Engineered clicsystem

LayRed leg je makkelijk over een bestaande vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. Dankzij de geïntegreerde ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in de ondergrond te overbruggen.

We raden sterk aan om de installatie van deze vloer toe te vertrouwen aan een professionalt. Zo ben je zeker van een verzorgd eindresultaat. 

Kliksysteem, zwevende installatie

Bij de klikmethode worden vinylplanken en -tegels zwevend geplaatst bovenop een effen Xtrafloor®-ondervloer. Lijm is overbodig. Met de handige tand-groefverbinding klikken de planken of tegels eenvoudig in elkaar. Dit systeem garandeert een supersterke, waterdichte verbinding en een supersnelle, gebruiksvriendelijke plaatsing.

Er zijn verschillende soorten ondervloeren voor vinylplanken en -tegels, dus laat je informeren door ons.

Bekijk onze producten

Traditionele installatie: Dryback of verlijmen

Met de Dryback-methode worden de vinylplanken en -tegels verlijmd op een perfect voorbereide ondergrond. Deze permanente vloeroplossing maakt gebruikt van een oplosmiddelvrije lijm. De ondergrond dient waterpas, hard én droog te zijn. Dit vergt dus iets meer voorbereiding en droogtijd.

Xtrafloor Flex Pro ondervloer is een handige oplossing voor de installatie van ‘te verlijmen’-vloeren. Deze ondervloer heeft een zelfklevende bovenzijde die een vlotte en propere installatie garandeert. Mocht de vloer ooit weer moeten verwijderd worden, dan kan het terug uitbreken ook gebeuren zonder schade aan te brengen aan de oorspronkelijke ondervloer.

We raden sterk aan om de installatie toe te vertrouwen aan een professional. Zo ben je zeker van een verzorgd eindresultaat.

Parket, vinyl en kurk vloeren plaatsen, kunnen wij als de beste!

Vraag uw gratis offerte aan

Plaatsing Moduleo Layred

Watch Moduleo LayRed® installation movie on YouTube.

Plaatsing Moduleo dryback

Watch Moduleo - Dryback Installation on YouTube.

Plaatsing Moduleo dryback met xtrafloor ondervloer

Watch Moduleo Xtrafloor flex pro easy install on YouTube.
Image
toonzaal kurk en parket hoorewege

Bezoek vrijblijvend onze toonzaal en krijg professioneel advies

Bezoek onze toonzaal in Aalter, de uitgelezen plaats om vrijblijvend kennis te maken met kurk, parket, vinyl en laminaat in al zijn facetten.

Uiteraard liggen er verschillende soorten vloeren op de grond en werden de wanden bekleed met verschillende soorten wandkurk. Hierdoor krijgt de bezoeker een mooi beeld over de diverse mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. Op hetzelfde moment kan de bezoeker het comfort van de verschillende plaatsingswijzen vergelijken.

Uiteraard kan er na een verkennend gesprek en een toelichting van ons uitgebreid assortiment over gegaan worden tot een vrijblijvende prijsofferte.

Kurk en Parket Hoorewege
Lostraat 17
9880 Aalter
België

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 16:30-18:30
woensdag 16:30-18:30
donderdag 16:30-18:30
vrijdag 14:00-18:30
zaterdag 9:30-12:00
14:00-17:00

zon- en feestdagen Gesloten

gesloten van 15 juli tot en met 4 augustus (open op afspraak 0478/26.63.08)