ons gamma

Kurkvloeren:

wicanders kurk/parket

Wise Amorim:

Corelan kurk:

Afbeelding verwijderd.

kurkwanden:

 

vinylvloer:

Een aangenaam zacht en warm gevoel én stil

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over een vinylvloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten. Een vinyl vloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat een vinylvloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

Een van de grote voordelen van vinyl vloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je vervelende geluiden wil bannen in huis, dan biedt vinylvloeren je de ultieme vloeroplossing.

parketvloer:

Parket in uw woning

Hout heeft een natuurlijke uitstraling en doet het zowel in een klassiek als in een modern en minimalistisch interieur goed. Bij hedendaagse woninginrichting worden ongetwijfeld strakke en knoopvrije houten vloeren gekozen. Wie een meer knusse sfeer verkiest, zal zich eerder aangesproken voelen door de rustiekere varianten met meer knopen en tekeningen in het hout.

Haal de natuur in huis

Elke parketplank is uniek en heeft karakteristieken eigen aan de boom waaruit ze is ontstaan. Parket bij u thuis integreren is als het ware de natuur bij u in huis halen. U geniet van het beste wat er beiden is: een lijnspel, eenvoudig en puur, een ideale basis voor meer geraffineerde decoratiestijlen en voor een gemoedelijke sfeer.

laminaatvloer:

Op zoek naar vloerbekleding voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of salon? Dan zijn laminaat vloeren een uitstekende keuze. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, blinken uit in duurzaamheid en kunnen een goede prijs-kwaliteitverhouding voorleggen. Tel daarbij nog eens de onderhoudsvriendelijkheid en de eenvoudige en snelle plaatsing en je begrijpt meteen waarom laminaat zo populair is.

De technologische ontwikkelingen staan niet stil. En daar maakt ook laminaat dankbaar gebruik van. Zo is het mogelijk om een geluiddempende ondervloer te plaatsen. Geen last dus van het vervelende geluid van naaldhakken! Bovendien is het ook mogelijk om laminaat in de badkamer te gebruiken. In dat geval wordt er vochtbestendige laminaat gebruikt, die samen met een aantal speciale accessoires een waterdichte oplossing biedt.

 

Image
toonzaal kurk en parket hoorewege

Bezoek vrijblijvend onze toonzaal en krijg professioneel advies

Bezoek onze toonzaal in Aalter, de uitgelezen plaats om vrijblijvend kennis te maken met kurk, parket, vinyl en laminaat in al zijn facetten.

Uiteraard liggen er verschillende soorten vloeren op de grond en werden de wanden bekleed met verschillende soorten wandkurk. Hierdoor krijgt de bezoeker een mooi beeld over de diverse mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. Op hetzelfde moment kan de bezoeker het comfort van de verschillende plaatsingswijzen vergelijken.

Uiteraard kan er na een verkennend gesprek en een toelichting van ons uitgebreid assortiment over gegaan worden tot een vrijblijvende prijsofferte.

Kurk en Parket Hoorewege
Lostraat 17
9880 Aalter
België

Openingsuren

maandag Gesloten
dinsdag 16:30-18:30
woensdag 16:30-18:30
donderdag 16:30-18:30
vrijdag 14:00-18:30
zaterdag 9:30-12:00
14:00-17:00

zon- en feestdagen Gesloten

Wij zijn gesloten van 11 tot en met 31 juli.